На вибори в Украине - 2019 р

Та й сон же, сон, напричуд дивний,
Мені приснився...
Ось бачу я
Шевченко із могили встав,
Тай тихо, сумно так сказав:

«Діти, мої діти, що ж ви наробили?
В Україні президентом єврея посадили!»

І після цього у могилу
Заліз тихенько тай затих...
Такий вірш вийшов для живих.


Рецензии