Без табу

Неприпустимість заборон, табу, обмежень
Хай як цькується вільний дух.
Іди, розламуй башти, вежі
Неправедних царків,  їх дум

Лихих. Мости руйнуй щосили
Брехні! Та обіцянок райдуг слід - розвій.
Щоб на оновленій землі поля заколосились
Тож хижих узурпаторів перетвори на гній.

24 Квітня 2019 Року


Рецензии