Що на Небi, те i на Землi

Дуже давно задалась цим питанням, той момент пам’ятаю.  Після Чорнобильської катастрофи захворів мій син. Лікарі Охмодиту порадили чекати, коли вже зовсім стане погано, тоді будуть щось робити. Але мама є мама. Побігла шукати порятунку, та потрапила на  молитовне дійство вже і не пам’ятаю кого із відомих пасторів.  Звернулась до пастора з проханням допомогти зі зціленням дитини, на що мені він відповів, що я погано вірю, і про те, що Бог почув, але є те щось, що є на Небі і на Землі. Переляканій мамі ця відповідь нічого не дала. Не помітила, як пішла в надії на зцілення дитини  шукати те, що ж таки є на тому небі?  І ось результат моїх пошуків.  Творець таки є! і є безліч енергетичних форм, що живуть своїм життям. Людина на справді має вибір, в якій із форм вона бажає жити, та тільки люди не знають, що ті формо образи мають свої закони, правила та стиль життя. Є безліч форм хвороб, що цікаво, окремо одна від одної але в  одній суцільній формі.  Потім мені стало відомо, що це є продуктом ДНК. Виявляється, що ДНК тіла  поступово будує  свого двійника продукт ДНК, в який входить набір продуктів ДНК роду та генетичних хвороб. До чого я веду? Люди, ми самі винні в тому, що хворіємо і в більшості від екологічного стану навколишнього середовища, та думок. Коли розумієш, що на Небі те, що на Землі у значенні світового рівня і у особистості, то виникає питання? Де ж ті сили брати на зцілення від радіації, чи то від психотропного впливу інформаційної війни? Я давно знала, що жінка – мати має колосальні здібності, коли стоїть питання продовження роду. Так, я отримала Символи, для очищення простору думки, тіла, емоцій, навколишнього середовища. Вони насправді дієві. Це означає, що є і ті сили, які дають допомогу , але до них не просто дістатися, бо заважає продукт ДНК, самої ж таки людини. Вихід є! І людство стоїть на порозі великого іспиту. 


Рецензии