Немитi вiкна...

Немиті вікна, та чорна стеля.
Напрочуд тихо в моїй оселі.

Не просто бідно, а якось сумно.
Життя завмерло. Лишився сумнів.

Щілини в рамах. Знадвору віє.
Замерзли - щастя, любов, надія.

Не роздивляйсчя і не розпитуй.
Тут знають працю. Уміють жити.

А я прилипла до скла устами:
Що там на волі?
Та все - так само.


Рецензии