Воскрес Син Божий

Привітне сонечко всміхається,
Ласкаво дивиться з небес,
І друзі радісно вітаються:
Христос воістину воскрес!

Воскрес Син Божий - ми радіємо,
Бо переміг Він сили зла,
І сповнились серця надією
Христа смерть не перемогла!

Хай лине Господу Спасителю,
Хвала із наших щирих уст,
О слава, слава Відкупителю!
Воскрес Він, наш Господь Ісус!
~ДЛВ~


Рецензии