Пасхальний декламаторiй

1­й. Звучить піднесено псалом святковий,
Вітання лине радо до небес!
Хай кожної душі торкнеться слово:
Христос воскрес! Воістину воскрес!

2­й. Ласкавий промінь сонця пестить лиця,
Співає серце Богу славу й честь.
Душа хвалою й радістю іскриться!
Христос воскрес! Воістину воскрес!

3­й. Ми маємо спасіння в Божім Сині.
З любові Він залишив трон небес,
Страждав заради нашого спасіння,
А в третій день у славі Він воскрес!

4­й. Спаситель переніс нестерпні муки,
Страждав за людство і пішов на хрест.
Прибили ноги Господу і руки,
Та, смерть здолавши, наш Христос воскрес!

5­й. Природа свідчить всім про Воскресіння,
Сади цвітуть, птахів спів чути десь,
Бо небайдуже Господа творіння
До дня, в який Ісус Христос воскрес!

6­й. Співайте всі, хто любить Бога щиро,
 Прослав Воскреслого, о світе весь!
Він вас наповнить спокоєм і миром.
Христос воскрес! Воістину воскрес!
~ДЛВ~


Рецензии