Татусевi в день 80-ти рiччя

В теплий сонячний день, квітував коли сад,
Бог життя дарував для вас, татку!
З малюка - в юнака, з татуся - в дідуся,
Літ пройшло з тих пір - 8 десятків...

Ось вони підійшли -ваші 80,
Бог був з вами, не лишив ні разу!
І сьогодні радіє родина уся,
Що вітати вас можемо разом!

Ваші межі пройшли по прекрасних місцях,
Ваша спадщина досить приємна!
Бог в любові Своїй зберігав весь ваш шлях,
Ці роки не минули даремно.

Ваші дітки і внуки радіють в цю мить,
Що ви з нами ще, таточку рідний!
Милосердний Господь хай вас далі хранить,
Ви ж бо кожному з нас - необхідний!

Серце ваше не знає для ніжності меж,
І любов ваша чиста й відверта!!!
Ми всі любимо вас, рідний  таточку теж,
Почуттів цих нікому не стерти.

Побажати так хочеться в цей ювілей,
Щоб бажання всі ваші здійснились!
А згори добрий Бог благодать хай проллє,
І продовжить на вас  Свою милість!
~ДЛВ~


Рецензии