Обещание

Няма никога да те обидя.
Да те замервам с неприлични думи.
Това което мразиш - ще възненавидя.
Всеки жест ще е благоразумен.

С болки във сърцето не заспиват.
Във радост трябва да живеем.
Недоразуменията - във архива.
Ще търсим с теб мига си чудодеен.

09.10.2012 г.
772 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии