Колядка

Всім над Віфліємом зоря засіяла,
Про Ісуса Христа вона сповіщала.
Діва Марія сина народила
І на службу людям його привела.
Чудеса творив, хворих лікував,
Своє боже слово нам заповідав.
Коляда ходив, колядки співав,
Ісуса Христа в них він прославляв. 


Рецензии