Усе в життi залежить вiд любовi... на укр. яз

         Якщо філософія додає розуму, то кохання може іноді забрати й останній.
Закохані, ніби сліпці, нічого не помічають окрім "предмету" свого обожнювання;
і немовби глухі, бо не хочуть слухати ніяких порад на рахунок свого "ідеалу".
Але, крім жартів, кохання - це дуже серьозне почуття.
         Бог створив нас за своїм образом та подобою з Великої Любові,
навіть Сина свого Єдинородного пожертвував заради вітцівської любові
до людей - дітей Божих. Любов - найпрекрасніше, найдушевніше, найлюдяніше відчуття,
властиве тільки  л ю д и н і (!)
         Справді (у більшості випАдків) любляча людина не здатна на підлі вчинки чи злочини.
Любов ладна повністю змінювати характер людини, її світоогляд...
Заради любові здійснюються як безглузді проступки, так і героїчні подвиги...
         Майже кожна людина пізнала у свому житті це дивовожне почуття
і нещасний той, хто не спробував цього магичного трунку.
Тема кохання є зворушливо-хвилюючою для поетів-ліриків.
В них закладена особлива потреба натхненно любити і внАслідок творити...
         Поезія - це невід'ємний атрибут кохання. Немає жодного поета,
якого б не захоплювала ця приваблива тематика.
Скільки видатних шедеврів написано у стані закоханності!
Скільки крилатих висловів занатовано у наших записниках!
Про любов можна говорити безкінечно...
Ця тема - невичерпне джерело для мистецтва і творчості...
Отож треба визнати, що усе в житті - залежить від любові!   


Рецензии