Бон Вояж

Одна па із міста Чу
(про ім’я я промовчу)
Зазбиралась в місто Ха,
Місто горде і пиха.

Вона була в шу із но,
На високих на підбо,
Вигляда, як у кіно
Про яскравую любо.

Там вона пішла у шо,
Подивитись «де і шо»,
Потім була в філармо,
Потім з’їла ескімо.

Потім прогулялась па,
Що пишається Гепа.
Ще зустрілась з другом К.,
Що гріхи всім відпуска.

Завітала у ресто,
Замовляла на всі сто.
Всюди була, все поба,
Що забув мені проба,
І нарешті, па із Чу,
Нагулявшись досхочу,
Повернулась в місто Чу.


Рецензии