Мадригал другу

1

Я витязь, юноша и лев,
таким останусь до конца,
но, будучи из нежных дев,
я ждал бы от тебя кольца.

А если б вдунула судьба
твой дух в одно из женских тел,
то я, ликуя и любя,
тобой бы нежно овладел.

2. A TINY MADRIGAL TO A FELLOW

I’m just a man, that’s how I’m made,
That’s how I’ll meet my end,
But if I were a joyful maid
I would be your girlfriend.

Or if, by fortune’s awkward twist,
You were a female bright
I would complete your whole wishlist
And be your faithful knight.


Рецензии