мiй портативний дефiбрилятор

ти мов розряд на моє серце
п'ятьма тисячами вольт.
і кожен раз твій ніжний дотик
збиває геть самоконтроль.

твоя манерність та харизма,
твій цей безглуздий милий сміх -
я поруч тлію, та, мов у пісні,
між нами швидко тане лід.

а твої ямочки на щоках,
усмішка від мого "люблю"
перекривають доступ кисню -
я винна, я тобі здаюсь.

чи можна марити тобою?
бо якщо втрачу - я зіп'юсь.
від твого розуму німа я
та ніби бовдур-недоук.

а знаєш, милий, хочу я сказати,
що мене нічим вже не зламати.
так! я готова сотні раз вмирати,
лиш обіцяй мене торкатись.

ти - мій. портативний. дефібрилятор.

!оживи мою душу
!пробуди мій розум
!нехай запалають груди
та я тебе відчую;


Рецензии