з Вербною Недiлею

Любові, миру і добра
В цей день я Вам бажаю.
Побільше світла і тепла,
Хай Вас Бог благословляє.

Нехай верба Вам принесе
Здоров'я, спокій, мудрість.
Здійсниться все задумане,
Життя дарує радість!


Рецензии
Чудовий і дуже цікавий вірш!

Артур Грей Эсквайр   20.04.2019 17:24     Заявить о нарушении