***

Ти зараз далеко,
Мов зірка на небі,
В далині неосяжній
Не видно тебе.

Як спомин про тебе
Я згадую руки,
Що ніжно й тремтливо
Тримали мене.

Я згадую губи,
Їх бережний дотик,
Шовкове волосся
Й троянди в воді.

Здається, що все це
Було не зі мною,
А десь там, у снах,
Що наснились мені

Ти зараз далеко,
Мов зірка на небі.
В далині неосяжній
Не видно тебе...


Рецензии