***

Я йду крізь стіну нерозуміння,
Хаосу, мороку, мов божевільна,
Пізня осінь в душі,
Й неначе видіння,
Крізь сльози дощу
Я бачу творіння,
Що пробивається,
Наче проміння,
Крізь хаос і морок,
Крізь гори каміння.
Смолоскипом сралахує
Ніжне горіння.
З'явилось кохання, немов сновидіння.


Рецензии