Та й у туманах забiлiла

Я певне смутком захворіла,
Стомилась втомлена душа.
Та й у туманах забіліла...
Гадаючи що порішать.

А що рішати? Треба жити.
Упевнено йти до кінця.
Життя своє і час любити,
Сльозу стираючи з лиця.

Усмішку дарувати людям,
Та щиру дяку за добро.
Не обертаючись що гудять,
Не дивлячись що,й як було.

Іти упевнено до цілі,
Жаданих,повних, довгих літ.
Здоров'я маючи у тілі...
Плекаючи у душі цвіт.

Ховати згірклий біль утроби.
Від тих хто марить каяттям.
Від тих хто людям горе робить,
Лиш граючись чужим життям.

Майбуть я дуже захворіла,
Від витоків оцих думок.
Піднявшись в небо полетіла,
Від квіту вишень до зірок.

Та наче птаха в небі синім,
Я подумки із вами знов.
Бо моє серце,щирим,-лине.
Даруючи свою любов.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии