Искам продължение

Не се предавай, скъпа...Не тъжи...
Не се насочва времето по наше искане.
Ти със усмивките си пак го излъжи,
че бръчките около очите са неистински.

Не омрачавай тръпнещите устни
 като отлагаш чаканата неизбежност:
Ти винаги целуваш ме изкустно
 и ми даряваш твойта топла нежност.

И винаги с любов си ме спасявала
 да не допусна саморазрушение.
Дай ми пак от твоята жарава.
На любовта ни трябва продължение...

22. 09. 2012 г.
721 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии