***

Чому ж перехоплює подих,
Дихання спиняється вмить?
Дзвінок твій, такий довгожданий,
Якраз пролунав у ту мить.

Твій голос мене чарує,
Стає неспокійно мені.
Стою, мов дівчисько юне,
Здаю свіій екзамен тобі.

Ця магія голосу, сили,
Що так притаманна тобі...
Вона причаровує, манить.
Й не в силі коритись собі.

Тепло вже буяє надворі
І квітнуть троянди в душі,
Бо ти, як той Лель синьоокий,
Снігурці з'явивсь навесні..


Рецензии