***

Я думаю про тебе, мрію.
А хочеш я тебе зігрію?
Я торкнуся чола вустами,
Загорнуся твоїми руками,
Обплетуся навколо тебе
І у тиші ми спокій знайдемо.
Будеш гріти вже Ти мою душу.
Заблукала вона від спокуси.
Відігрієш, подмухаєш ніжно,
Посміхнешся.
Й лід спливе обережно.


Рецензии