А папа ваш хде, девачьки сь,

Шо вы тут но з дидуль?

Я похіщаю девочек
Ф саду Кротов і Сучк.
І потому, наверное,
Куда с Учітель Гур.

Я ж вышел вота з бесамі
Падрацца на лужку.
А НЕ якімсь Анешычкам
Падаці ложку суп.

Ага! Так ты цюкерочком
Заманьваісь нам птушк?
Ф папа жа завжды немачам
Аж кашку манк даюць. 

На паску мы тут стрэцілі ж
Якіхсь саправдн чынушк,
Шо влад аж прапаве2ют,
Аткрыць как сэрц Хрысту.

Но нет, ты j не паэт, гляджу:
Какісь кашлаты скунс!
Бо балахон абдзерты весь
І в глынцы всё даж пузк.

Стовбы жэ білять нэхрысті.
Ізвёстка шо там, мучк!
О так от і попэрдюють
Но в класах Свынк баjстручк.

А мы ш жыдам шось впэрлы тут:
С Сіона Голос чув ж,
Шоб окна быты дэся в жуть.
І, значыця, я Буц.


Рецензии