Пiсля школи

    (декламаторій)
1.А з приходом тепла приходить літо,
Що в небесах веселкою бринить,
Чекали з нетерпінням його діти,
Давно чекали цю прекрасну мить.

2.За ним услід канікули спішили,
До школи йти не треба дітворі,
У річці покупатись є можливість,
Пограти м’яч у власному дворі.

3.Позаду дні навчання і тривоги,
Контрольні, тематичні, випускні,
Ми вдячні тим, котрі молились Богу,
Щоб нас беріг усі навчання дні.

4.Ми батьківську молитву відчували,
І руки, що благословляли в путь,
Хоча випробувань було не мало,
Ми знали - у молитві нас несуть.

5.Тому успішно рік цей закінчився,
Бо з нами був Господь наш повсякчас,
Так хочеться, шоб кожен помолився,
Й подякував, що Бог беріг всіх нас.

6.Як добре і приємно що є літо,
Господь про нас піклується завжди,
У теплі дні відпочивають діти,
А Бог оберігає від біди.

7.Ми з щирою гарячою мольбою,
До Господа приходимо тепер:
Будь з нами в дні тривоги і спокою,
А ми за все прославимо Тебе.
~ДЛВ~


Рецензии