Есть положэньня неко3 в Луни,

Колы напэвно пырыможэ гнив

Ітак, посовещавшысь с экстрасэнсамы
І навытькы с астрологом-Таро,
Мы тут рышылы на дуэлі стрэтітысь.
А шо нам то гнілое Порохно.

Мы разве эк3малы дэся екося.
Да что вы! От Высоцкіх далеко!
І Воз Зелёныj победіт, конечно жэ.
Бо зь Чысла фсе 1 до одного!

На Місяць мы ж дывылыся с суседьмы.
Благопрыятсфен полносьцю дзенёк!
Ну, бо штырнастэ екося апрелька
Було ны надто прамо харашо.   

Мні шкода вас, товарышэ Зылэнько.
Бо с Воздухом лехко ж с3чацц с Васьмёрк.
А еслі j дата в суме будэ столько ж,
Апщэ цудовно фсэ у шпань проjдёть.

Ну-ну, даваj! Побачымо ершовск.
Бо сам я зь ны наколювавсь в Бычков,
Калі-кагда в маjі на 8 повз,
Ны гленумшы j на полное дірмо.

В плену ілюзіj, взгневавшысь на лёд,
Самонадеjно ігноруя повсць,
Я навкыдав улад Чытьвёрц саплёв. 
І вскоре був дэ трэба ля Весов.

Бо сам я тожэ ны абы жэ щось.
А журналіст! Ведун! І проч, і проч.
І вдруг С3лка пудбылы на дорозь:
Баj-баj, дружок! Ходім сюда, в острог!

Тыпэркы ма спасэмо дэ вш когось,
Колы так прэ гордыня в цыркачов.
Ныхаj жэ будэ школыё якоjсь
Хоть ля дыток во гэтоj моj прогноз.

...ну, еслі хоч поjті а во сюдоj,
Мы чы пырэчым. Раді Бога, спроб:
Тут № дома навытькы чытьвёрк


Рецензии