Храм Божый Ма3 доруйновалы

Тыпэркы нада оно зиваты

Трясуцца рукі. Глаза сверкают.
І все в натуре прям депутаты ж.
Но что в Европе. Да всё ж ф порядке!
Горіт чево-то? Да ну іх к матері!

І вот уж нету і Югославіі.
Не то что екся там серых шляпок.
Мы дальш шагаем! Даваj с Кавказа!..
І раптом натэ: шось з Нотыр Дамоj.

Бо мы ль, ні глядя на мыло в бане,
Ураз запхалы j Пальмірку швалі.
Да! Началася якась кампанья!
А буда j груда другых развалін.

Бо ек едінство – но на словах дэсь,
То вшпарыть Маты ля гадыj калу!
Капец конфеськам бізьян ф кафтанах.
Ідэ другэ щось. А то не Агні ж.

Горыть Зымле все. Потопы в папыj.
Но нет ны в сэрці а ны наравы
До тэjі Ма3, шо взгодовала
Всіх европеjскых мышк-генаралав.

Про Русь кажу я, котора свята.
Чы j Водолея ны замечалы щ?
Ага, Эпоха шэ ж Рыб у дЯблыj.
Ны тэ вжэ нэбо. Ны та j зымлянка.

Хто jдэ на смену в7 товстым тазам?
Ну-да, зылэныj клён Александра.
І вас побанять воздушно маско.
Аж в хні покрасять новых татарыj.

...куда жэ птічкам тыпэр діватысь?
Да, гіj, лытімо к Надіjі Савчык!


Рецензии