Хомо Деус

Я Хомо Деус,
Боже  я творіння,
Не потребую  вічного   життя,
Не потребую  хвиль  інформаційних,
А   потребую   більше-
Почуття,
Палкого,  справжнього,
Жагучого   кохання,
Родин  великих, 
усмішок   дітей,
Віршів  і прози
Створених   натхненно,
Я потребую  справжнього - Людей!
Політики,  статистики - Минуче,
Теорії  ще  легше йдуть  в віки,
А  от  кохання   доторк   не забути, 
Один  лиш він  безсмертний   у житті!
17.04.2019


Рецензии