У вирi життя

У вирі життя,змією у грудях...
Нема вороття.
Чи збудуться мрії?
Чи є майбуття,та віра надії?
Чи є співчуття?
Чи гоміном будить?
Чи світло несе? Теплом своїм сіє?
У вирі життя.
 (Понкратова.Е.В.)


Рецензии