Ой, бiда ця межа

ОЙ БІДА ЦЯ МЕЖА...

А буває ось таке,
Під землей лізуть коріння.
Через межу й виросла,
На моїй землі маліна.
В мене вдосталь і своей,
А ця заважа теплиці,
Я узяв тай викопав,
Не сказав про це сусідці.
Не сподобалось її,
Та й вона заголосила,
Де ти дів мої кусти?
Тільки тут росле красиві!!!
Я кажу, земля моя,
Я їх в гості не просив.
Перелізли за межу,
Я їх викопав й спалив.
П О О Д А Л Ь...
Лізе хрін мій за межу,
Якже йього зупинить.
Він же хрін, все лізе й лізе,
Хай, сусідці щикотить.
Заспокоїться чи ні,
Я пішов – ще гули ляски.
А у літку подививсь,
Там де хрін – маліна красна!
19 березня 2015 року.


Рецензии