***

Музика тихо лунає,
Душу чистить звуками,
Аж із грудей виймає
Зболену денними муками.
Стомлене тіло байдуже,
А от душа літає:
То вона піснею тужить,
То вона вальсом кружляє…
Лиш доторкнувшись неба,
Знов повертається в тіло,
Струшує порох із себе
І знов береться до діла.
Знову до зір через терни
Стежку вона торує,
Віру мені поверне,
Сили мені подарує.


Рецензии
Владимир, здравствуйте! Грустные стихи...Но есть надежда, что" Віру мені поверне,
Сили мені подарує."....С душевным теплом, Татьяна

Татьяна Щербачёва   21.02.2021 23:47     Заявить о нарушении