Романтична вечеря

Підготувала я своєму милому сюрприз -
Вечерю романтичну при свічах накрила.
Коньяк, грибочки - будь-який його каприз
Сервірувала, літаючи, мов мала крила.

Свічки мигали і ломивсь від їжі стіл,
Лангусти і ікра, бефстроган, розтягай,
Огурчики - старалась із усіх своїх я сил,
А на десерт - чай,соки, солодощів рай.

Діждалася! Прийшов нарешті мій миленький.
Я бачу по очах: голодний він, як вовк.
Став тарілки він спорожнять не по-маленьку,
Та апетит його до їжі довго не замовк.

З любов"ю я спостерігала, як мій милий їсть,
Порожніх тарілок гора зростала.
Ну, думаю, на все готовий вже мій гість,
І пристрасно зі спини обнімати стала.

Російською сказала: - "Ну, теперь ты мой..."
А він у відповідь: - "Сама сегодня мой..."
Вмостився позручніше у моєму кріслі
Й так захропів, я думала, що лампа трісне.

 


Рецензии