Рятуйте Неньку - ще свою!

Бушує боров український
Дарма, що зветься Президент –
Свиняче рило, й дії свинськи,
А українці iнструмент
У нього в лапах. Наче злуда…
Люди, люди! Чому усi ви мовчете?
Скидайте клятого паскуду –
В своїй країнi живете!
Нема страшнiшої напастi –
Все зруйнував. Не бачив слiз.
Вбиває тих, хто звiв до властi,
У кожен дiм, карман залiз.
Женiть його. Збирайте силу.
Гiркий в ього цукерок смак.
Свою рятуйте Неньку милу
Вiд них – с американським «Фак».
Знiмить рожевi окуляри,
Вони червонi вже давно.
При владi цiй в цiнi «доляри»,
А ти народ – пiшов на дно!
Вiйна. Вiйна без виправдання,
Жадоба, дурiсть, смерть, обман…
Так скiльки треба ще ридання?
Навищо вам свинячий пан?
Ганьба йому! Ви люди сильнi
Його скидайте без жалю!
Нехай бiжать пихатi свинi!
Врятуйте Неньку – ще свою!


Рецензии