Укр. Неначе пес бродячий

Сьогодні небо ніби плаче,
земля намокла від дощів,
а я неначе пес бродячий
нічого зранку ще не їв.
Мені дванадцятий минало,
я  був підпасичем в селі,
коли ж батьків моїх не стало
один лишився на землі.
Вчора мені пообіцяли,
що заберуть мене до дядька,
а там своїх дітей не мало
і в них, теж всюди недостатки.


Рецензии