NY Constraction Over Lost America

https://music.yandex.ru/album/4051638/track/33172099
Full Crazy
Club Des Belugas feat. Brenda Boykin

Практически почти все люди на Земле хотят быть американцами, хоть немного американцами, даже те немногие, кто возмущается Америкой или её критикует - в душе всё-таки хочет быть немного американцем - быть справедливым, парить на высоте полёта орла и любоваться узорами красоты Природы.

Almost all people on Earth want to be Americans, maybe partially Americans, even the few who resent America or criticize it - at heart still wants to be a little bit American - to be fair, to soar at the eagle's flight  height and admire the Nature beauty patterns.

Величие состоит из достоинства самых слабых и простых граждан.
Greatness consists from most weakest and ordinary citizens dignity.


Рецензии