Неизяснен въпрос

Не намалява Любовта с годините.
Не се страхуваме от идващите дни.
Но още търсим с теб причините
 примагнитили на-вечно нашите очи.

Любовта загряха до кипене
 и сляха се реките две от лава.
Спокойно обясни ми, ти, на мене -
как се срещнахме върху огромната Земя тогава...

24. 04. 2012 г.
614 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии