Митт в удач поета з ген м

       Миттєві удачі поета з генієм

Якщо є Піст
й напишеш не святих
тільки духовних
як пересушених
                малих
то Бог – вдихне і видихне
усіх й все те! в повітря
золоте!!
зазолотіє! й розцвіте!!


ще й чи тебе – вбік відведе...
І подих Бога
дихає на те щасливе-молоде!!
та де! –
швидше і всім вінців
                із слів
                подай
і за їх гріх –
що ж! чоловіче, – постраждай...

08.04.2019


Рецензии