Пролетни миражи

Кой е виждал пролетни миражи
във града сред многото етажи...
Трепета на ласкавата ми ръка
как погалва никняща трева,
капки от дъждовното небе
как прегръщат моите рамене,
на пчелите бръснещия полет
във усещане за пролет...пролет...
Аромата кой ще преразкаже
на разцъфналите пролетни миражи...

09. 04. 2012 г.
590 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии