Клопотнеча

КЛОПОТНЕЧА.
Вся рослинність на землі
Це трави та квіти,
Та й підтримують дощі
Поля соковиті.
Чого тільки не росте
На землі родючій,
Казали на все живе,
Щоб хліб був пахучий.
Тільки часто бурьяни
Непригожі трави,
Теж на цій землі ростуть,
Видають отрави.
Поморились трактори
Чи смаку не мають,
Деж сіяти тепер хліб
Поля заростають.
Цариця амросія
Цвіте опиляє,
Та на неї і бджола
Чомусь не сідає.
Мовби сльози на землі
Це ранкові роси,
Тільки із цієй трави
Не плетуться коси.
Не проходь її зірви
Як було у школі,
Нас не гнали самі йшли
Прибирати поле.
19 листопада 2006 року.


Рецензии