Куниця

КУНИЦЯ.

Розходилася куниця
На горіщі цілу нічь,
Витанцьовували ніжки,
Незнайьомий шлюбний твіст.

Цвірінчали горобьята
Неспокійно щось було,
Вранці з коропа лежало
На землі пусте гніздо.

Ой, краства ж в неї пика
Хто ж куницею назвав,
Чому дали таке имя,
До сих пір ніхто не знав.

На горіщі одне пірья
Бо вона йього не їсть,
Видно знову в ней удача
Витанцьовує свій твіст.

25 червня 2008 року.


Рецензии