Соловей i Kочеток


(байка)

Спитав  одного разу Соловей  у Кочетка:
- «Я чув, що вирішив ти музиці  учитись,
Але ж твоя природа  у  вокалі так метка, 
Співаєш ти чудово,  нащо тобі трудитись?»

А Соловейку  Кочеток відповідає:
- «Та знаю. Вранці розбуджу я сплячих всіх.
Та  хочуть Курочки мої – душа лиш їм  співає, –
Щоб справжнього диплома одержати  я зміг».


Рецензии