КИЦЯ

КИЦЯ.

Осідає в банці мед
Якось я в середу,
Щоб не снилося вночі,
Зьїв дві ложки меду.
Щоб сни налякати
Полягали спати.

Ох, вони оті казки,
Щоб не їли меду.
А то вилізе вночі
На пузі спереду.
Та й приснилося, що мед
Чомусь виступає.

Мені не до сміху.
Нічку розбудили.
Мабудь я спідницю,
Втемряві облила.
Бач, якя ти киця,
Підвела спідниця.

Лютий 2007 рік.


Рецензии