Родився Спас

У древнім місті Вифлеємі,
Величне диво відбулось:
В печері, в яслах на соломі,
Родивсь Спаситель наш - Христос!

Над Ним Марія нахилилась -
Ласкавий погляд світло ллє,
Вона давно вже зрозуміла:
Він в жертву дасть життя Своє.

Спас добровільно йшов на землю,
Себе на смерть, за нас віддав,
А в древнім місті Вифлеємі
Земне життя розпочинав.
~ДЛВ~


Рецензии