Жартивлива

***
Журбу відчули соловьї,
Не стало співака у лісі,
Сороки вдень – сичі вночі,
Розносили жахливі річі.

Лиса, і та прийшла на схід,
Бо соловьят вона жаліла.
Такий веселий був квартет,
На навчання лисят водила.

Басили альтом медведі,
Вовки в співрядді тихо вили.
Сороки, соловьї, грачі,
Як Соловей сказав, робили.

Тепер несли йього в труні
На кращім місці поховати.
Ось виростуть йього сини,
І зможе хтось, квартет зібрати.

Не ладився без нього спів
Про долю що так покарала.
«Нащо покинув нас, співців».
-Все Соловьїха причитала!
1 серпня 2006 року.


Рецензии