Вранцi свiжий анекдот

***
Вранці свіжий анекдот.
Вночі напитпитку.
Вийшов від куми Федот,
Не закривши фіртку.
Тьма по вулиці була
Світло позрізали,
Задумала голова
А ноги шагали.
Завяз Федір у грязюці,
Об щось спотикнувся.
Та й поїхав головою,
По щебневій кучі.
Де взялася оця куча
Темну ніч ругає,
Та й дорогу до оселі
Рідну не впізнає.
Проходив коло куми
Хвірточка відкрита.
Мабудь кум там у Москві,
Відкинув копита.
Ой, Федот поглянь на себе
Давай до корита,
А з кумою розберуся,
Чом хвіртка відкрита.
Вранці подививсь на себе,
Синці під глазами.
Деж тебе оце носило,
МАМО – МОЯ – МАМО!
Щож ви сукини сини
Світло позрізали.


Рецензии