Весняна байка

ВЕСНЯНА БАЙКА.

Подивився кінь на поле,
Оглянувсь на борону,
Вже старенький до роботи,
Таскати як змолоду.
Зуби й ті повипадали,
Не жуеш – ковтаеш.
А тут но! І но! Кричали.
Круто повертаеш.
В стійлі ждала лиш солома
Та вівса лиш жменька.
Не піду я завтра в поле,
Здоровье благеньке.
Лежить в стійлі розпарена,
На ніч кукурудза.
Тоді рано ще здаватись,
Все ж хозяйка мудра.
Та й снилося усю нічку,
Як весною в полі.
Молоденькі кобилиці,
Не дають покою!

24 березня 2010 року.


Рецензии