БЕЗ МИЛА

БЕЗ МИЛА.

Наближався великдень,
Скоромне не їли.
Даже в чистий той четверг,
Купались без мила.
Голову хоч намочив
Сварилась дружена.
Та водою я облив,
Чистою без мила.
А сама гука потри,
Мочалкою спину.
Виступила ще стара
На мочальці піна
К чому все оце воно,
У четверг купання.
Наближався великдень,
Гріхи змити з рання.
Купалися видно всі
І грішні й не грішні,
Теплу воду не давали,
Комунальні служби.
Ось яке воно було
На великдень діло,
Для чистого четверга,
Купання без мила.
24 квітня 2008 року.


Рецензии