ЮМОР - гуморески

БДЖОЛА.

Якось зароїлись бджоли,
Летять десь, не розберу.
А сусідці приписали
У плече пустить бджолу.
Бо, рука у неї крутить.
Каже, що терпіти – АД!
Та й прийшла полікуватись,
« Ви пустіть бджолиний яд»!
«Скільки вам, одну, десяток»?
«Цілий тиждень по одній»,
І коли пускав я пяту,
То й дружині, предложив.
Бач, сусідка після яду
Підніма відро води,
Я даю й тобі пораду:
Та пускай вже ось сюди!
Не боляче, посміхнулась,
А жало вліза й вліза.
Засвербіли руки чомусь,
Язиком не поверта.
Бачу, очі червоніють,
Щож робити? Ой, біда!
До сусідської машини,
Вова, швидко лікаря.
Капали, кололи на ніч,
Відпустило тільки річ.
Всім розказує, як ядом,
Лікувала параліч.
Я не буду вам брехати,
Все ж таки й допомогло.
Стала тяпати і прати,
Піднімать води відро.
Зьясувалось – аллергія!
Не туди пустили яд.
Ось такая кумедія,
Треба не в плече-
А в зад!!!
1 травня 2010 року.


Рецензии