Найкращий подарунок

О, яке чудове свято,
Дітки, ми сьогодні маєм,
І цукерочок багато,
В подаруночках чекаєм.

Та найбільший подарунок,
Бог для нас послав із неба,
В Вифлеємі сталось чудо,
Бог прийшов для мене й тебе.

Він родився, щоб спасіння
Дати тим, хто в Нього вірить, 
Тож прославмо, як умієм,
Господа Ісуса щиро.
~ДЛВ~


Рецензии