Вiстка спасiння

Радіє небо і земля,
Христос родивсь, Спаситель світу,
Небесні хори на поля,
Принесли цю спасіння вістку. 

Ця вістка тисячі вже літ,
Лунає знову скрізь і всюди,
Щоб про Христа почув весь світ,
І прийняли спасіння люди.
~ДЛВ~


Рецензии