Славне народження

Хор ангелів з небес лунав,
О, слава, слава Богу в небі,
Мир на землі - щоб кожен знав,
А людям добра воля треба!

Родився наш Господь Ісус,
Щоб нам спасіння вічне дати,
Звільнити від гріховних пут,
І вірних потім  в небо взяти.
~ДЛВ~


Рецензии