Вясна

Каханне ў паветры і ў глебе
Вясна чорт яе ж пабяры
Твой позірк мне вельмі патрэбен
Пад ім не такі я стары

Як быццам гады ўсе пустыя -
Іх проста пабачыў у сне
І вечнасць што быў я не з тымі
Патоне ў гэтай вясне


Рецензии