Укр. Сьогодн1 зранку

Сьогодні зранку небо сіре,
туман на землю опадає,
не видно сонця, лише вітер
комиш на березі хитьає.
Ніби завмерла вся природа
в ранковий час в моїх очах,
навіть качки в таку погоду
сховались в річці в комишах.
Навіть не чути голосів
до сходу сонця в літню пору,
ні ластівок, ні горобців
як це було ще зранку вчора.
Трава намокла від роси
чекає сонця та тепла,
лише туман в такі часи
пливе по річці вздовж села.


Рецензии